Informatii utile

De ce să alegeţi Tencuiala Mozaicată Kober?


Rolul nostru este de a vă oferi, pe lângă produse de bune calitate, şi consiliere privind alegerea materialelor care vi se potrivesc cu adevărat. Drept urmare, ne propunem să vă prezentăm câteva ponturi privind alegerea Tencuielii Kober, un produs care se bucură de succes pe site-ul nostru.


În primul rând, vă spunem că această tencuială este folosită pentru a înfrumuseţa casele şi clădirile. O casă frumoasă este aceea care arată bine nu doar în interior, ci şi în exterior şi tocmai de aceea, tencuiala mozaicată este un exemplu clar de alegere excelentă. Chiar dacă arhitectura casei sau clădirii nu este aşa cum vă doriţi, cu ajutorul tencuielii îi puteţi conferi o alură cochetă.


În al doilea rând, pentru cei care poate nu sunt încă familiarizaţi cu acest termen, le spunem că tencuiala decorativă reprezintă acel ultim strat care se aplică în exterior. Aceasta are rolul de a permite zidurilor să "respire”, pentru a asigura circulaţia vaporilor de apă şi a preveni astfel apariţia igrasiei.


Tencuiala Mozaicată Kober conţine granule minerale colorate şi este un material deosebit de rezistent la acţiuni mecanice (zgârieturi, loviri) şi la intemperii. În plus, aceasta are un rol estetic deosebit şi un grad de impermeabilitate ridicat.