Despre noi

Povestea noastră începe în anul 2001. Suntem o firmă care activează în domeniul materialelor de construcții și ne adresăm celor harnici și întreprinzători care urmăresc să-și transforme locuința sau mediul de lucru într-unul cât mai plăcut, oferindu-le materiale de cea mai bună calitate. Avem drept obiectiv ca, în timp, să devenim un reper important, atât în Oltenia, cât și în țară, în special în ceea ce privește piața de vopseluri, tencuieli decorative și produse finisaje de calitate superioară.


Numele firmei noastre nu a fost ales întâmplător. „Sabaki” provine din limba japoneză și se referă la ideea de dezvoltarea armonioasă. Iar acest lucru este tocmai scopul principal al companiei noastre. Ne dorim să ne ajutăm clienții să-și dezvolte armonios proiectele și să-și transforme mediul de viața într-unul modern și confortabil.


Echipa noastră este formată din 12 angajați care vin mereu în sprijinul clienților. Așa că indiferent ce nelămurire aveți, la Sabaki vă vom ajuta să găsiți cele mai bune soluții, la prețuri extrem de avantajoase care se raportează la calitatea produselor oferite.


Pentru noi, cei mai importanți sunt clienții. Orice persoană care vine la sediul firmei nostre este tratată cu respect și amabilitate, beneficiând de consiliere profesională de la angajați dedicați meseriei lor. Astfel, ne putem mândri cu faptul că orice client mulțumit, devine un client fidel. Gama produselor marca Sabaki este generoasă, iar toți cei care ne trec pragul vor găsi în incinta depozitului nostru materialele dorite.


Demn de menționat este și faptul că avem parteneriate importante cu producători europeni și că suntem capabili să facem față provocărilor de orice fel. Pe lângă consilierea și consultanța oferită clienților, produsele nostre sunt însoțite și de servicii de livrare care respectă cu strictețe termenele stabilite.